Atelier Creație realizat la Grădinița nr. 48 „Luceafărul”, din Brăila

Primul nostru #atelier de creație din 2021, organizat cu ocazia venirii primăverii, la Grădinița nr. 48 „Luceafărul”, din Brăila.

Educația timpurie este, probabil, cea mai importantă, deoarece prin intermediul ei se pun cărămizile la temelia viitorului adult. Un cadru didactic cu har și implicat poate modela destine și poate pune în lumina reflectoarelor părțile bune și talentele fiecărui copil.
Doamna învățătoare, despre care vom scrie astăzi, doamna Dana Hoțoiu, știe să facă mai mult decât atât, știe să-i învețe pe cei mici noblețea dăruirii.
Am acceptat, cu drag, să oferim materiale educaționale (cărți, jocuri, hărți, seturi de joc de rol etc.), pentru a dota clasa în care își desfășoară activitatea cei mici. O clasă aflată în cadrul unui liceu, care îi va adăposti până ce grădinița lor va fi renovată.

Cu și mai mult drag, am acceptat să contribuim la formarea unui atelier de creație, organizat cu ocazia venirii primăverii. Pe lângă imaginea frumoasă în care cei mici au confecționat cu mânuțele lor mărțișoarele, ne-a impresionat faptul că știau că acestea vor merge către alți copilași (cu dificultăți).
Dorința lor de a dărui, insuflată de doamna educatoare, reprezintă „promisiunea” că vor deveni oamenii frumoși de mâine.
#copilărie #dăruire #creație #bucurie
Un alt proiect realizat de echipa din Departamentul Remarketing.