Social

Susține
Fundația
Autonom


Educația reprezintă cheia spre un viitor mai bun. Doar prin educație putem
obține creștere și evoluție. Te invităm să faci parte din proiectele noastre,
prin care ne-am propus să contribuim la creșterea nivelului educațional în
rândul comunităților din care facem parte.
Dacă vrei să contribui la dotarea unui laborator, să susții un atelier de creație, să investești într-un elev talentat sau să te alături oricăruia dintre proiectele noastre, te invităm să completezi formularul de mai jos.

Persoane fizice

În calitate de persoană fizică poți susține Fundația Autonom prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit prin Formularul 230.

Persoane juridice

În calitate de persoană juridică puteți susține Fundația Autonom prin redirecționarea a 20% din impozitul trimestrial sau anual pe profit către Fundația Autonom.

Persoana de contact

Am citit și sunt de acord cu:

image doneaza

Educația reprezintă calea sigură spre schimbare și evoluție. Prin Abonamentul de Fapte Bune poți dărui lunar către Fundația Autonom, generând astfel o schimbare în comunitățile în care noi suntem prezenți și în care activăm.

ABONEAZĂ-TE

202 DE PROIECTE REALIZATE ÎN 2021
1000 TOTAL PROIECTE REALIZATE

Rapoarte de activitate

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre munca noastră și să vedeți cum contribuim la dezvoltarea educației în comunitățile în care suntem prezenți, vă invităm să explorați rapoartele noastre anuale.

Suntem bucuroși pentru ceea ce am realizat până acum și suntem dedicați continuării eforturilor noastre, pentru a face o diferență semnificativă în lumea educației.

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie!

Citește despre proiectele Fundației Autonom