Fundația Autonom

 

fundatia autonom

Fundația Autonom reprezintă o organizație nonguvernamentală, înființată în anul 2012, cu scopul de a contribui la dezvoltarea educației și ecologiei.

Temeliile ei au fost puse de către doi antreprenori avizi de cunoaștere și dezvoltare personală, cei care au întemeiat cea mai mare firmă de închirieri auto din România. Pe lângă succesul și ascensiunea de care firma Autonom se bucură, merită să ne concentrăm atenția și asupra angajaților. Valorile, viziunea și încurajările permanente spre dezvoltare au creat în Autonom un mediu în care aceștia se străduiesc să evolueze în fiecare zi, mândrindu-se că fac parte dintr-o asemenea companie.

Unul dintre obiectivele principale pentru care a fost creată Fundația Autonom a fost acela de a le oferi autonomilor posibilitatea de a se implica și de a se dărui proiectelor alese spre sponsorizare, îndemnându-i astfel să formeze echipe cât mai închegate și unite.

Așadar, zicala „Cel sătul nu-l crede pe cel flămând” nu numai că nu se potrivește acestui blog, dar chiar poate fi contrazisă. În primul rând, înșiși fondatorii ei sunt mereu „flămânzi” de învățătură și de dorința de evoluție permanentă, iar în al doilea rând, aceștia își doresc să împărtășească cu cei din jur tot ceea ce știu și să-i îndrume spre aceeași „foame” de cunoaștere.