Un vis transformat în realitate – Hub-ul dedicat tinerilor din Reșița

Primul #proiect educațional în primul #hub care poartă și marca „Fundația Autonom”.

În urmă cu doi ani, a luat naștere un vis, acela de a transforma un spațiu ușor abandonat al Primăriei Reșița într-un spațiu pentru tineri. Visul i-a aparținut colegului nostru, Dacian, unul dintre cei mai implicați voluntari ai Fundației Autonom. De la parchet, până la logo, de la var, până la bibliotecă, Dacian s-a dedicat 100% acestui proiect. A mers din ușa în ușa la firmele locale, pentru a le convinge să se alăture acestui vis. Și a reușit! La finalul anului trecut, spațiul a fost gata, iar visul s-a concretizat.
Pandemia a pus însă câteva piedici, nelăsând tinerii să se bucure de acest spațiu modern, frumos și elegant.
La finalul anului trecut, unul dintre voluntarii liceeni (convinși tot de Dacian să se implice în amenajarea bibliotecii hub-ului) a venit cu propunerea primului proiect educațional realizat în cadrul acestui hub – producerea de podcast-uri. Astfel, o echipă formată dintr-un licean și doi studenți va înregistra, în cadrul hub-ului, printre primele podcast-uri realizate și emise din Reșița.

Bineînțeles că Fundația Autonom s-a alăturat și acestui proiect, achiziționând o parte din materialele necesare realizării podcast-urilor. Și, bineînțeles că Dacian le este alături acestor tineri, oferindu-le tot sprijinul necesar.
Mult succes tinerilor implicați în acest proiect promițător!
#Fundația Autonom susține educația.
#evoluție #fundație #hub