Cum am ajuns la Timiș? Dar la Hambarul cu Carte?

Autonomii din Timișoara au ales să se implice în workshopurile și activitățile susținute de Asociația Colț de Banat. Așa au ajuns la interactivul proiect, Hambarul cu Carte! Chiar la un hambar reamenajat din acea zonă!

Hambarul cu Carte

Hambarul cu Carte

În perioada 16 – 28 august, aceștia au luat parte la worshopuri și seminarii organizate de profesori. Hambarul cu Carte

Hambarul cu Carte

 

Astfel, prin numeroasele activități, dezvoltarea celor mici crește. Spre exemplu, aceștia citesc și ascultă povești, joacă chiar și ȚOMANAP, pentru a li se dezvolta vocabularul. Discută despre prietenie, pentru a afla valorile acesteia și cât de importanți sunt prietenii, calitativ, nu cantitativ.

 

Hambarul cu Carte

Hambarul cu Carte

 

Cât despre implicarea noastră, cei de la Hambarul cu Carte ne-au surpins cu o frumoasă descriere pe care ți-o prezentăm mai jos:

 

Hambarul cu Carte

„Trebuie să vă spunem și povești din spatele proiectului școlii de vară! 🙂

Cu Autonomii ne-am întâlnim întâmplător, dar atât de repede „ne-am găsit” în obiectivele noastre de a aduce schimbări în educație, încât totul a decurs de la sine. Intenția lor de a sprijini organizarea unei școli de vară a fost hotărâtoare, a făcut, practic, pasul de la vis la realitate. Am găsit în echipa lor oameni foarte deschiși, corecți, implicați, dispuși la o colaborare de durată, dispuși la schimbări concrete acolo unde se implică. Suntem atât de recunoscători pentru asta și onorați pentru încredere!”
Hambarul cu Carte
Vă mulțumim!
Pentru a ajunge la noi proiectul pe care îl susții, ne poți scrie la secțiunea „Propune un proiect”!
Pentru că promovăm evoluarea și implicarea, vom analiza cererea ta!